Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

Καινη Διαθήκη Και ομοφυλόφυλοι: Τα πάνε μια χαρά!

Το παρακάτω βίντεο αναφέρεται στις τρείς επιστολές του Πάυλου οι οποίες χρησιμοποιούνται απο τις κρυφές στην εκκλησία ως λίβελο εναντίον των ομοφυλόφυλων. Όμως πρόκειται απλά για παρερμηνεία.



ανατρέξτε και στα σχετικά λίνκς για πιο πολλές λεπτομέρειες:

Για ελληνική ανάλυση των τριών επιστολών του Παύλου:

1. Οι τρείς επιστολές του Παύλου

Πλήρης αγγλική ανάλυση των λέξεων μαλακοί και αρσενοκοίται:

1. Πλήρης ανάλυση της λέξης αρσενοκοίτης
2. Σύντομη και περιεκτική ανάλυση των λέξεων μαλακοί και αρσενοκοίται

1 σχόλιο:

ColourfulValkyrie είπε...

Aλέξη μου ΔΕΝ αξίζει να ασχολείσαι με το φυλλάδιο μίσους το οποίο εκδίδει το παπαδαριό, για να προσυλλητίσει και να εκφοβίσει την ανθρωπότητα, εδώ και 2000 χρόνια.

Αν το πάρουμε έτσι τότε και οι ετεροφυλόφιλοι που τσαλαβουτάνε διαρκώς είναι τρελά αμαρτωλοί. Άρα και η ετεροφυλοφιλία όταν δεν υπόκειται στους κανόνες της εκκλησίας, πράγμα που ήταν πάντα the case, είναι αμάρτημα.

Η εκκλησία μας δεν νοιάζεται για την ευτυχία του ανθρώπου-πιστού, όπως λέει. Το μόνο που την νοιάζει είναι να καταφέρει να τον βάλει σ' ένα καθορισμένο τριπάκι και να τον έχει του χεριού της. Περιβάλλει τα πάντα μ' ένα αίσθημα 'βρωμιάς' και ενοχής. Περίτρανο παράδειγμα το ότι θεωρεί το σεξ αναγκαίο κακό - για τη διαιώνιση του είδους - και αμαρτία όταν αυτό απολαμβάνεται.

Εν πάσει περιπτώσει, τη μέρα της κρίσεως, όποιος θεός και αν είναι ο κριτής μου, δεν πρόκειται να το αρνηθώ. Δεν πρόκειται να αρνηθώ την αγάπη για τη γυναίκα μου. Μαζί της και στην κόλαση θα πάω...

Με τη συμπεριφορά τους αυτή, οι παπάδες διώχνουν τον κόσμο απ' την εκκλησία και προκαλούν μονάχα μένος. Ο τρόπος διάδωσης του Χριστιανισμού - και όχι ο ίδιος καθαυτού - ήταν η τεράστια καταστροφή των Ελλήνων, ως λαού. Μην ξεχνάμε πως όλη μας την τωρινή γραικική υπερηφάνεια τη χρωστάμε σε ειδωλολάτρες και άθεους.